Het verhaal achter De Kaarten Drukkerij

Colorspace BV is het bedrijf achter DeKaartenDrukkerij.nl en voorheen www.kaarten-drukken.net. Wij zijn een moderne digitale drukkerij voorzien van de nieuwste grafische technieken. We hebben een bewuste keuze gemaakt voor de digitale druktechniek. Digitaal drukken maakt het mogelijk om professionele grafische producten, in relatief kleine oplagen, snel en tegen een scherpe prijs te produceren. De voordelen van digitaal drukken komen echter alleen tot hun recht wanneer ook de afwerking in huis plaats vindt. Bij Colorspace beschikken we over een uitgebreide en moderne afwerking.

Colorspace heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in digitale afwerking en veredeling. Als één van de weinige drukkerijen combineren wij digitaal drukwerk met digitale afwerking- en verdelingstechnieken zoals 3D touch foliedruk, 3D touch spot UV lak, lasersnijden, digitaal stansen, precisie snijden, pregen en blinddruk en nog veel meer.

Al ons drukwerk wordt standaard gedrukt op FSC gecertificeerd papier en karton. Het digitale drukwerk wat wij produceren is vrij van alcohol, wasmiddelen en chemicaliën. Dit in tegenstelling tot offset drukwerk.

Colorspace bestaat uit een klein team.
Onze ervaren professionals staan dagelijks paraat om alle orders te verwerken.