Verzendbeleid

 

Verzendbeleid voor PostNL-pakketten

Dank u voor uw interesse in onze website en producten. Wij begrijpen dat een snelle en veilige verzending van uw bestelling belangrijk voor u is en wij willen u graag informeren over ons verzendbeleid voor pakketten die verzonden worden met PostNL.

Verzendopties en tarieven

Wij bieden verschillende verzendopties aan, afhankelijk van het land van bestemming en de grootte en gewicht van uw bestelling. U kunt de verzendopties en bijbehorende tarieven zien tijdens het afrekenproces op onze website. Alle tarieven zijn inclusief btw en eventuele douanekosten.

Verwerkingstijd

Wij streven ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken en verzenden. Bestellingen worden meestal binnen 1-3 werkdagen na ontvangst van betaling verzonden. Houd er rekening mee dat bestellingen die in het weekend of op feestdagen worden geplaatst, mogelijk langer duren om te verwerken en verzenden.

Track & Trace

Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail met daarin de Track & Trace code. Hiermee kunt u de status van uw pakket volgen via de website van PostNL.

Bezorging

PostNL bezorgt pakketten van maandag tot en met zaterdag. Als u niet thuis bent op het moment van bezorging, zal de bezorger een briefje achterlaten met informatie over hoe u uw pakket kunt ophalen bij een PostNL-pakketpunt of hoe u een nieuwe bezorgafspraak kunt maken. Let op: de bezorgtijden kunnen verschillen per land.

Verantwoordelijkheid

Zodra uw pakket is afgeleverd bij PostNL, zijn zij verantwoordelijk voor de verdere afhandeling en bezorging van uw pakket. Wij zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen in de bezorging of verlies of schade aan uw pakket tijdens het transport.

Retourneren

Als u niet tevreden bent met uw bestelling, kunt u deze binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Neem contact op met onze klantenservice voor de retourinstructies en het retouradres. Let op: de kosten voor retourzending zijn voor uw eigen rekening.

Neem contact op

Als u vragen heeft over ons verzendbeleid of als u hulp nodig heeft bij het plaatsen van uw bestelling, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij staan klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden.